ESEMÉNYNAPTÁR

February 2020
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

szgyf_banner.jpg

Hagyományainkhoz híven, ismét megrendezésre került december 19-én a várva várt Karácsonyi Ünnepségünk, ahol lakóink számos műsorral lepték meg kedves vendégeinket. Idén is nagyon sokan eljöttek, gondnokok, hozzátartozók.

Kerepeczki Magdolna vendégeinket szívhez szóló ünnepi beszédével, jókívánságaival.

Ezt követően, Szalai Józsefné a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány kuratóriumi elnöke beszédét hallhattuk, majd meglepte lakóinkat több hatalmas doboz szaloncukorral és kifestővel.

 

Az ünnepséget, Csabai Zoltán szociális munkatárs folytatta, ahol együtt emlékezhettünk vissza a 2018-es év eseményeire, programjaira.

 

 Sor került a karácsonyi misére is, amit Antal Imre plébános tartott a szokásokhoz híven, majd kezdetét vette a sok színes ünnepi produkció.

 

 Először a 2/4-es osztálytól a Négy gyertya című mesét láthattuk, majd ezt követően csodás verset hallhattunk, Németh Anikó, Németh Kinga, illetve Hasznos Ágnes előadásában.

 

Ezt követően jöttek a szebbnél szebb dalok, Kovács Zsófia Nat King Cole-tól a Stardust c. számot, Raffai Szilvia Stefano-tól az Drága Istenem c. számot, Farkas Fortuna Edda-tól az Ünnep c. számot, Papp Krisztina Enya-tól a May it be c. számot és Papp Károly Eros Ramazotti-tól a Per me per sempre c. számot énekelték el egyéni előadásában.

 

Majd ülőtáncosaink is kedveskedtek nekünk zenés, ülőtáncos ünnepi produkciójukkal.

 

Utolsó fellépőink zárás képpen a Tóhajlat Színjátszó Kör: Boldog kezdet című musical előadását csodálhattuk meg.

 

 Búcsúzóul, Simon Györgyi részegvezető asszony köszönte meg a jelenlévőknek részvételüket, kedvességüket és szereplőink bátorságát, tehetségét.

 

 

 

Mindenki nagyon jól érezte magát, sok pozitív visszajelzést kaptunk a lakóktól, nagyon örültek, hogy felléphettek, illetve jó volt visszaemlékezni, mennyi programon is vettünk részt, mennyi közös élményt szerezhettek a 2018-as évben.

További képek: