ESEMÉNYNAPTÁR

May 2020
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

szgyf_banner.jpg

Ünnepelt a Csongrád Megyei Napsugár Otthon

 

A Csongrád Megyei Napsugár Otthon 2018. 10. 11-én ünnepi műsorral köszöntötte az idős lakókat az Idősek Világnapja alkalmából.

Az ünnepséget megelőzően Kerepeczki Magdolna intézményvezető a lakók hozzátartozóival találkozott és tartott tájékoztatót az intézményt érintő kérdésekről.

 

Majd rövid szünet után kezdődött az ünnepség.

Az ünnepi műsoron részt vett Dr. Szalai Gabriella a Csongrád Megyei Kormányhivatal Kisteleki Járási Hivatal hivatalvezetője, Horváth János Kistelek Város Alpolgármestere, Sejben József képviselő, Antal Imre plébános, Dr. Berta Árpádné volt intézményvezető, Szalai Józsefné Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány elnöke, Zelei Istvánné az alapellátás képviselője, valamint a Napsugár Otthon telephelyeinek munkatársai.

Intézményvezető Asszony megnyitója után, Horváth János köszöntötte a jelenlévőket, majd Kerepeczki Magdolna intézményvezető az intézményben élők közül a legidősebb és legrégebben itt élő lakókat köszöntötte. Hagyományként megköszönte azoknak az ellátottaknak is a munkáját, akik különböző tevékenységekben vesznek részt, mint a portaszolgálat, konyhai segítség, vagy kertészkedés.

Ezután következett az ünnepi műsor. A szervezők úgy állították össze a produkciókat, hogy a lakók által közreadott fénykép összeállítás előtt egy-egy műsorszámmal szórakoztatták a közönséget. Így bemutattak a fiatalságot időző ülőtáncot, a férfiak életében fontos katonasághoz kapcsolódó vidám táncot, említést tettek a család összetartozásáról, valamint az utolsó kisfilmben az unokák fényképei kapták a főszerepet. A műsor zárásaként az intézmény dolgozóiból szerveződött kórus két dalt énekelt az idősek tiszteletére.

Végül üdítő és sütemény felszolgálására került sor, melyet egy hozzátartozó ajánlott fel.

A műsor eltért az eddig megszokottól, ezért nagyon családias, meghitt hangulatban telt, amely többek szemébe könnyeket csalt.

További képek: