ESEMÉNYNAPTÁR

May 2020
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

szgyf_banner.jpg

A Csongrád Megyei Napsugár Otthon kisteleki szociális és mentálhigiénés csoportja szervezésében került megrendezésre 2018. 07. 11-én az a Nyárköszöntő vetélkedő, amelyen minden telephely képviseltette magát.

Így az idősek, a pszichiátriai betegek, fogyatékkal élők együtt versenyeztek. Nagyon jó hangulatban telt a délután mindenki részére. Az izgalmas feladatok teljesítése közben a résztvevők több alkalommal rácsodálkoztak ügyességükre, teljesítőképességükre. Ők maguk sem gondolták, hogy képesek ilyen feladatok elvégzésére, legyen az lufi táncoltatás tollas ütőn, vagy pingpong labda pohárba fújása papírcső segítségével, de a „Pöc a közepébe” feladat sem fogott ki a csapatokon. Volt olyan csapat, aki 147 pontot szerzett ezzel a feladattal.

Versenyzés izgalma a szurkolókra is átragadt és közösen biztatták a csapatokat. A tét nem csak az első hely elnyerése, hanem annak a vándorkupának a megnyerése is volt, amely feljogosítja a csapatot arra, hogy jövőre hasonló rendezvényt szervezzen. A szigorú zsűri, Kerepeczki Magdolna intézményvezető, Nagymihály Irén intézményvezető helyettes és Sándor Györgyné a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány kuratórium tagja, a pontszámok alapján az Ópusztaszeri Pszichiátriai Otthon csapatát nevezte meg győztesnek. A vándor kupa elnyerésével jövő évben az ő feladatuk lesz egy közös rendezvény megszervezése.

Köszönjük a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítványnak, hogy támogatásával hozzájárult a rendezvény megvalósításához és így egy-egy ajándékcsomaggal köszönhettük meg a csapatok lelkes részvételét.

Valamint köszönjük Szász Pál ellátottnak, hogy gitárjátékával szórakoztatta a jelenlévőket.

 

                                                                                  Szociális és mentálhigiénés csoport

 Galéria